Kenan Doğulu'dan flaş hamilelik açıklaması!

Şarkıcı Kenan Doğulu, Nişantaşı'ndaki özel bir klinikte görüntülendi. Tahlil sonuçlarını alan Doğulu, sağlık durumunu soran muhabirlere "Hamileymişim arkadaşlar" diyerek, espri yaptı.

Kenan Doğulu'dan flaş hamilelik açıklaması!
Kenan Doğulu, check-up sonuçlarını almaya geldiği Nişantaşı'ndaki özel bir klinikte objektiflere takıldı. Kan verip kalan tetkiklerini de yaptırarak, bir saat sonra dışarıya çıkan şarkıcı, basın mensuplarıyla muhabbet etti.

Sağlık durumunu soran basın mensuplarına, 'Hamileymişim arkadaşlar' diyerek espri yapan Doğulu, 'Genel bir check-up yaptırdım son birkaç yıldır yaptırmadığım için. Onların sonuçlarını almaya geldim. Allah'a şükür bir sıkıntı yok' dedi.

'BEN DE MUZDARİBİM'
Şarkıcı, Covid-19 salgını nedeniyle en çok müzik ve eğlence sektörünün zarar gördüğünü de sözlerine ekledi ve 'Malesef bizim sektörün durumu feci, hepimize Allah kolaylık versin diyorum. Tabii ki ben de muzdaribim, muzdarip olmaz mıyım?' diye konuştu.

'Etrafımda çalışan insanları düşününce, kiraları, çocukları, ışıkçı, sesçisi tüm ekibi düşününce insan ne yapacağını şaşırıyor. Elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya çalışacağız. Bu günleri atlatacağız. Şu anda çareler arıyoruz.'

'SEKİZ SAATTE BİTİRDİM, AYIP OLDU'
Kenan Doğulu, ayrıca eşi Beren Saat'in başrolünü oynadığı 'Atiye' dizisiyle ilgili bir soruya, 'İkinci sezonu sekiz saatte izledim bir çırpıda. O kadar emek, aylarca uğraşıyorlar sekiz saatte bitiriyorsun, çok ayıp' diye gülerek, yanıt verdi.