Oktay Kaynarca müjdeyi verdi

ATV'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon, yeni bölüm müjdesi başrolü Oktay Kaynarca'dan geldi.

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran, herkesin ilgiyle izlediği dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, koronavirüs salgını nedeniyle 165. bölümde sezon finali yapmak zorunda kaldı. Erken sezon finali, seyirciyi bir hayli üzse de müjdeli haber sonunda geldi.

EDHO'nun başrol oyuncusu Oktay Kaynarca sosyal medya hesabı Instagram'dan bir paylaşım yaparak EŞkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisini sevinçten havalara uçurdu.

Oktay Kaynarca, Instagram hesabından paylaştığı karesine "Az kaldı..." mesajını not düştü. Oyuncunun bu paylaşımı hayranlarını epey heyecanlandırdı.

Öte yandan Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile olay yarattı. Bodrum'da herkesten köşe bucak sakladığı sevgilisi ile yakalanan Kaynarca, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre, altı aydır herkesten sakladığı sevgilisi model ve oyuncu çıktı. Sosyetik çift Yelda-Hakan Tiftik ile iskelede sohbet eden oyuncunun keyfi kameraları görünce kaçtı.

Oktay Kaynarca'nın yeni sevgilisi Gizem Acar, dizi ve reklam filmlerinde rol almıştı. Üstelik Oktay Kaynarca'nın yeni sevgilisi Gizem Acar, kendisinden tam 30 yaş küçük.

Bodrum'da tatilin keyfini çıkaran ikili, henüz ilişkileri üzerine ise bir açıklama yapmadılar.

Peki, EDHO yıldızı Oktay Kaynarca kimdir?

Oktay Kaynarca (d. 27 Ocak 1965, Malatya), Türk oyuncudur. Oktay Kaynarca, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümü mezunudur. Ayrıca oyuncunun memleketi Hekimhan'da Oktay Kaynarca isminde bir de cadde vardır.

Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965 Malatya doğumludur. Çocukluğunun bir dönemi Berlin'de geçti. Konservatuvara girmeden önce Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özakman'ın "Duvarların Ötesi"nde adlı oyununda oynadı.

Ardından birkaç çocuk oyununda yer aldı. Konservatuvar zamanında TRT için "Gençler Dizisi"nde oynadı. İlk profesyonel oyunculuğunu Ali Atik, Ayşegül Atik'le bir çocuk oyununda yaptı ve ilk parasını kazandı.

İlk oyunu bir müzikal idi. Konservatuvardan mezun olduğu 1991 yılında Tiyatro Stüdyosu'nda "Kan Kardeşleri" (Blood BrOthers) adlı müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Celal Perk, Jülide Kural, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu ile beraber oynadı.

Sonra yine aynı tiyatroda 1993-1994 sezonunda "Derin Bir Soluk Al" oyununu oynadı ve tiyatro hayatını noktaladı. Bu oyunla Avni Dilligil "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü"nü aldı. 2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır rolüyle ünlendi.

2008 yılında yayına giren Adanalı dizisinde "Adanalı Yavuz" rolünü, 2011 yılında yayına giren Nuri dizisinde Nuri karakterini oynamıştır.