Dikkat çeken doğum günü notu!

Oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Cem Yılmaz'la ayrıldığı iddialarına "Yahu bir insanın bu kadar da üzerine gelinmez ki" diyerek isyan etmişti. Serenay Sarıkaya, Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti.

Dikkat çeken doğum günü notu!
Oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Cem Yılmaz'la ayrıldığı iddialarına 'Yahu bir insanın bu kadar da üzerine gelinmez ki' diyerek isyan etmişti. Serenay Sarıkaya, Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti. Serenay Sarıkaya'nın 1 Temmuz'daki doğum günü kutlamasının fotoğraflarını 'Yaşa gül sev' notuyla paylaştı. 29 yaşına giren Serenay Sarıkaya, aralarında ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın da bulunduğu yakın arkadaşlarıyla kutladığı doğum gününden fotoğrafları ise haftalar sonra Instagram'dan paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede yüz binlerce beğeni geldi.

Dikkat çeken doğum günü notu!

Komedyen Cem Yılmaz ile ilişkisini noktaladığı haberleriyle gündeme gelen Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından 1 Temmuz'daki doğum günü kutlamasının fotoğraflarını paylaştı.

1 Temmuz'da 29 yaşına basan Serenay Sarıkaya, aralarında ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın da bulunduğu yakın arkadaşlarıyla kutladığı doğum gününden fotoğrafları haftalar sonra Instagram'dan paylaştı.