Dilan Çıtak Tatlıses: Babamın çevresindekiler taciz etti

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, babasıyla arasının düzelmediğini belirterek, "Babam değil ama onun çevresinden kişiler, yapımcıma kadar arayıp taciz etti. İşimin durması için ellerinden geleni yaptılar" dedi.

Dilan Çıtak Tatlıses: Babamın çevresindekiler taciz etti
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, önceki gece Cihangir sokaklarında nişanlısı Levent Dörter'le sarmaş dolaş yürürken görüntülendi.

'Babanız İbrahim Bey'le aranızdaki sular duruldu mu?' sorusuna şarkıcı, 'Hayır, bunca zaman sustum ve yapılan birçok haksızlığa boyun eğdim. İşimin engellenmesine sustum. Babam değil ama onun çevresinden kişiler, yapımcıma kadar arayıp, taciz etti. İşimin durması için ellerinden geleni yaptılar' karşılığını verdi.

Bunlardan babasının bilgisinin olmadığını söyleyen şarkıcı, 'Onu çok fazla doldurdular. Şimdiye kadar sustum ama artık canım yandı. Demek ki sabrımın sonuna gelmişim ve konuşuyorum. 'Bana ev, araba, para vermiyorlar' vah vah durumlarından dolayı konuşmuyorum. Dilan'a ne yapıldı, nasıl bir yanlış yapıldı da artık geçmişteki ayıpları gündeme getiriyor? İşimle uğraşıldı, ben bunlarla uğraşacağım diye, mesleğime harcamak istediğim enerjiyi harcayamadım' şeklinde konuştu.

Dilan Çıtak, sözlerine şöyle devam etti:
'Dilan neden beş yılda iki single çıkardı? İnsanlar sanıyor ki Tatlıses soyadı ona bir sürü imkan veriyor. Ama buna rağmen bir türlü olmuyor sanıyorlar. İnsanların öyle düşündüğü gibi imkanlar sunulmuyor bana hatta tam tersine bir de eksi bakiyedeyim.'