Acun Ilıcalı şaşırttı! Survivor'da bir ilk..

Cemal Can Canseven, Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı, Yasin Obuz, Berkan Karabulut, Elif Yıldırım Gören, Sercan Yıldırım'ın şampiyonluk için mücadele ettiği Survivor 2020'de büyük finale sayılı günler kaldı. Yasin'den eksi takım arkadaşlarına şok sözler gelirken, yeni bölüm fragmanında ise Acun Ilıcalı kafa karıştıran bir açıklamaya imza attı.

Acun Ilıcalı şaşırttı! Survivor'da bir ilk..
'Survivor 2020'de dün dün akşam ödül oyunu heyecanı vardı. Kamptan limuzinle alınacaklarını, ardından devasa bir malikanede konaklayıp balon turu yapacaklarını duyan yarışmacılar, büyük sevinç yaşadı.

İki takımın kıyasıya mücadele ettiği yarışı, 10'a 3'lük skorla mavi takım kazandı. Cemal Can, Nisa, Berkan ve Barış kamptan limuzinle ayrıldı. Yarışmacılar kalacakları malikanenin büyüklüğü karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Akşam yemeğinin ardından Barış ve Berkan oyun konsolunda vakit geçirdi.
Mavi takımın balon turunda, Cemal Can Canseven'in korku dolu anları objektiflere böyle yansıdı.

YASİN'DEN TEPKİ
Aldığı cezalar ve takımının kaybetmesi nedeniyle bir süredirödüllere gidemeyen Survivor Yasin, ödül oyunu sonrasında büyük ödülü kazanan takımın sevinmesine sinirlendi.
Yasin, yaşadığı hayal kırıklığını takım arkadaşları Sercan ve Elif'e anlattı: Oyun sonunda gördüklerim beni çok üzdü ve şoke etti. Hafta boyunca mavi takımdaki arkadaşlarım, özellikle de Cemal Can 'Uzun zamandır ödüle gidemiyorsun. Seni ödüle götürmeyi çok istiyorum' demişti. 'Keşke ödüle gidebilsek' diyen diğer arkadaşlarım, oyun öncesi onun şakasını yapmıştı...

'HANİ ARKADAŞTIK?'
'Oyun sonrası önüme gelip 'Psiko' yapmaları benim çok zoruma gitti. Hani biz kardeştik, arkadaştık. Bari siz yapmayın. Darbenin en yakınından gelmesi insana daha çok koyuyor. Kendi kendime 'Sonuna kadar haklısın' dedim.

'ACUN'DAN FLAŞ AÇIKLAMA
Survivor 2020'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarışmacıların dokulmazlık için mücadele ettiği bölüme, Acun Ilıcalı'nın ada konseyindeki sözleri damga vurdu.

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Ilıcalı, 'Hepinizin hayalinin büyük final olduğunu biliyorum. Son dörde kalanlar, hiçbir Survivor'da hiçbir zaman yaşanmayan bazı şeyleri yaşayacaklar' dedi.