Demet Özdemir ile Can Yaman barıştı mı?

Erkenci Kuş dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Can Yaman ve Demet Özdemir, dizinin final yapmasının ardından yollarını ayırmışlardı. Son günlerde barıştıkları haberleriyle gündeme gelen Can Yaman ve Demet Özdemir hakkındaki yeni iddia gündeme bomba gibi düştü. Özdemir'in önceki gün de Yaman'ın evinden çıkarken görüntülendiği öne sürüldü.

Demet Özdemir ile Can Yaman barıştı mı?
Erkenci Kuş dizisinin setinde tanışan ve aşka yaşamaya başlayan oyuncu Can Yaman ve Demet Özdemir, dizi bittikten sonra aşklarını sonlandırmışlardı. Yaman'ın verdiği bir röportajda, 'Demet'in libidosu yüksekti, snop bir kız olsa bu uyumu yakalayamazdık' sözleri ile günlerce konuşulmuştu.

Ünlü oyuncunun verdiği bu röportaj sonrası araları açıldı. Can Yaman geçtiğimiz günlerde Demet Özdemir'in son paylaşımını beğenmiş, bu hamle 'barışma hamlesi' olarak yorumlanmıştı. Birkaç gün önce de objektiflere yansıyan Yaman, Özdemir'le barışmak istediği iddiasına 'Öyle bir şey yok. Demet çok sevdiğim bir arkadaşım. Uzun süredir görüşmüyorum ama her zaman çok önemli değerdir benim için. Bir küslüğümüz, dargınlığımız yok. Konuşmuyoruz ama severim kendisini' demişti.

EVİNDEN ÇIKARKEN GÖRÜLDÜ

Son günlerde adı Kerem Bürsin'le anılan Demet Özdemir'le ilgili son olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz'da konuşulanlara göre; Demet Özdemir eski aşkı Can Yaman ile barıştı.

Özdemir'in önceki gün de Yaman'ın evinden çıkarken görüntülendiği öne sürüldü. Çiftten konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.