Kerimcan Durmaz'dan Caner Çalışır itirafı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, son dönemlerde küs olduğu arkadaşı Caner Çalışır’ın vefatının ardından ilk kez konuştu.

Kerimcan Durmaz'dan Caner Çalışır itirafı!
Dj'likj yapan sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, geçtiğimiz hafta çoklu organ yetmezliğine bağlı geçirdiği kalp krizi nedeniyle 31 yaşında hayatını kaybetti.

Öldüğünde yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz ile küs oldukları ortaya çıkınca, ünlü fenomen sessizliğini bozdu: Onunla küs ayrılmayı hiç istemezdim.

Instagram hesabının hişkaye bölümünden paylaştığı videolar ile takipçilerine içine döken sosyal medya fenomeni, "İnanamıyorum hala. Altı yıldır en güzel anılarımı geçirdiğim arkadaşım, 'dostum' dediğim insan artık yok. Buna alışabilmek çok zor" dedi.

"Caner ile son iki ay birbirimize kırgındık. Küsüp barışabiliriz normal arkadaşlar gibi. Biz düşman değildik. Hala arkadaştık ama sadece birbirimize kırgındık. Asla böyle olsun istemezdim. Onunla küs ayrılmak istemezdim ama böyle oldu."

"O kadar çok konuştular ki, boş boş. Aslı astarı olmayan haberler çıktı. Söylenenler beni rahatsız etti. Görmek istemedim, telefondan uzaklaştım. Bir yerlere çıkacak, açıklama yapacak gücüm yoktu. Zaman her şeyin ilacı. Hayat ne kadar gerçekse, maalesef ölüm de o kadar gerçek."

CANER'E DUA İSTEDİ
"Çok zor bir durum. Her şeyi birlikte yaptığın arkadaşının öldüğünü düşün, çok zor. Acımızı deşmeyin. Ona dua edin, tek ricam bu. Ölünün arkasından dedikodu yapmayın. Çok ucuz görünüyorsunuz çünkü. Bana destek olanlara teşekkür ediyorum."