Yasemin Allen’in hayranlarına müjde!

Yasemin Allen, aldığı yeni teklifleri değerlendirmek ve görüşmeler yapmak için İstanbul'a geliyor. Mart ayında gelmeyi planlarken pandemi yüzünden başlayan seyahat kısıtlamaları nedeniyle gelişini erteleyen Yasemin Allen, tarifeli uçak seferlerinin açılması üzerine gelecek hafta İstanbul'da olacak. Yasemin Allen daha sonra çıkacağı Bodrum tatilinde arkadaşlarıyla da hasret giderecek.

Yasemin Allen’in hayranlarına müjde!
Oyuncu Yasemin Allen, 3 yıl önce gittiği Los Angeles'ın ardından Londra'ya yerleşmiş ve iki sezon boyunca İngiltere-ABD ortak yapımı 'Strike Back' adlı dizide oynamıştı. Başrol kadrosunda yer aldığı ve bir Rus ajanını canlandırdığı dizi ile uluslararası başarı sağlamıştı.

BODRUM'A GİDECEK

Allen, aldığı yeni teklifleri değerlendirmek ve görüşmeler yapmak için İstanbul'a geliyor. Mart ayında gelmeyi planlarken pandemi yüzünden başlayan seyahat kısıtlamaları nedeniyle gelişini erteleyen Allen, tarifeli uçak seferlerinin açılması üzerine gelecek hafta İstanbul'da olacak. Ardından çıkacağı Bodrum tatilinde arkadaşlarıyla da hasret giderecek.