Survivor tarihinde bir ilk! Barış Murat Yağcı...

Oyuncu Barış Murat Yağcı, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında ekranlara gelen 'Survivor 2020' yarışmasında uygulanan SMS oylamasında, kırılması güç bir rekora imza attı.

Survivor tarihinde bir ilk! Barış Murat Yağcı...
Barış Murat Yağcı; 'Kocamın Ailesi', 'Kiralık Aşk' ve 'Şevkat Yerimdar' dizisinde ve başrol oynadığı ‘Sosyetik Gelin’ filminde canlandırdığı karakterlerle geniş hayran kitlesine ulaşmıştı. Yakışıklı oyuncu, reyting rekorları kıran 'Survivor 2020'deki performansıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Şampiyonluk adayları arasında gösterilen Yağcı, SMS oylamasında 8 hafta üst üste birinci seçilerek, 'Survivor' tarihi boyunca bir ilke imza attı.

Instagram takipçi sayısı 1.7 milyona ulaşan Yağcı’nın, adaya gitmeden önce attığı son post ise 7.5 milyonu geçen yorum sayısı ile Türkiye rekoruna kırdı. Survivor Barış, geçtiğimiz günlerde oyun sırasında Yasin ile yaşadığı sert tartışma nedeniyle uzun süre gündemden düşmemişti. Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Survivor 2020'de; ünlü oyuncunun yanı sıra Cemal Can Canseven, Sercan Yıldırım, Elif Yıldırım Gören, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Evrim Keklik, Berkan Karabulut ve Yasin Obuz, şampiyonluk mücadelesi veriyor.