Cemal Can'a acı haber verilecek mi?

Sosyal medya fenomeni ve Dj Caner Çalışır, kalp krizi sonucu 31 yaşında hayatını kaybetti. Çalışır'ın ölüm haberinin, büyük finaline kısa süre kalan 'Survivor 2020' yarışmacısı Cemal Can Canseven'e verilip verilmeyeceği merak konusu oldu.

En son 'Benimle Söyle' programında jüri üyeliği yapan Caner Çalışır, sabaha karşı kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Çalışır'ın ani ölümü, hem sevenlerini hem de sosyal medya fenomeni arkadaşlarını yasa boğdu.

2016 yılında çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Caner Çalışır; Selin Ciğerci, Hakan Kakız ve Kerimcan Durmaz'ın yanı sıra çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen 'Survivor 2020'nin başarılı yarışmacılarından Cemal Can Canseven'in de yakın arkadaşıydı.

Survivor'ın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı'nın, Çalışır'ın vefat haberini, yarışmada olması nedeniyle Cemal Can'a açıklamaması bekleniyor.

Cemal Can'a acı haber verilecek mi?

Ailesinden bir talep gelmediği takdirde Caner Çalışır'ın ölüm haberini alamayacak olan Cemal Can, yarışma sonrası kötü haberi öğrenecek.

Survivor'da aileden bir görüşme talebi geldiği takdirde, yarışmacılar aileleriyle görüşebiliyor.
Ilıcalı, sakatlığı nedeniyle 'Survivor'a veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut'un çok sevdiği köpeği Mes'in öldüğünü de, yarışmaya devam ettiği süreçte ünlü oyuncuya vermemişti.

Yılmaz Erdoğan, kuzeni olan Ersin Korkut'u telefonla aramış ve Mes'in trafik kazası nedeniyle kayatını kaybettiğini söylemişti.

'HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNLERİNDEN BİRİ'

Selin Ciğerci, Caner Bilişir'in hayatını kaybetmesi sonrası üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi:
'Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum. Mekanın cennet olsun arkadaşım.'