Evliliği Emre Belözoğlu kurtarmış!

Mauricio Isla - Gala Caldirola çiftinin evliliğini Emre Belözoğlu kurtarmış! Gerçek ortaya çıktı! Dışişleri Bakanlığı'ndan özel izin bile almış.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu hem saha içi hem de saha dışında taşın altına elini koyarak bir nevi sportif direktörlük stajını yapıyor.

Gökhan Gönül'ü geri dönüş için ikna eden, Galatasaray'la anlaştığı iddia edilen Sivassporlu Mert Hakan'la temasları sıklaştırıp 'Bize gel yıldız ol' diyen Emre, saha dışında da aktif rol oynuyor.

Takım arkadaşının yuvasını kurtardı
Tecrübeli yıldızın takım arkadaşı Isla'nın bitme noktasına gelen evliliğinin kurtulmasında önemli rol oynadığı ortaya çıktı.

Evlilikleri krize girdi
Isla'nın, geçtiğimiz ocak ayında nikah masasına oturduğu Gala Caldirola, ülkesinde bir dans yarışmasına katılınca evlilik krize girmişti.

Dans yarışması için ülkesine gitti
Caldirola'nın, kızını da alarak ülkesi Şili'de yayınlanan bir dans programına katılması Isla'yı bir hayli kızdırmıştı.

Boşanmaktan son anda vazgeçti
Mauricio Isla'nın, eşi Gala Caldirola'dan boşanma noktasına geldiği ancak son anda vazgeçtiği ifade edilmişti.

Corona sayesinde buzlar eridi
Çünkü kovid-19 salgını sebebiyle dans yarışması iptal edildi ve ikili arasındaki buzlar tesadüfen corona virüs sayesinde erimişti.

İlan-ı aşk etti
Caldirola, yaşananların üstüne Isla ile fotoğraflarını paylaşıp, 'Aşk elimizde, onu bulmanın ne kadar zor olduğunu unutuyoruz' paylaşımında bulunmuştu.

Emre Belözoğlu devreye girdi
Caldirola, bu gelişmelerin ardından Şili'den İstanbul'a dönmek istedi ancak corona virüs sebebiyle uçuş yasağına takılınca devreye Emre Belözoğlu girdi.

Özel izin aldı
Tecrübeli yıldız, Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Uçuşlar yasak' cevabını alınca Şili'den Frankfurt'a bir uçuş bulundu. Bu kez Frankfurt'a özel uçak göndermek için Dışişleri'nden izin alındı.

Caldirola yine rahat durmadı
Kızı ile İstanbul'a getirilip, öğrenci yurdunda karantinada tutulan Caldirola bu sefer de 'Evime gideceğim' diyerek sorun çıkardı.

Yuvayı Emre kurtardı
Yine devreye giren Belözoğlu, Isla'nın da ailesiyle birlikte karantinaya girmesi için izin aldı. Karantina hayatı Isla ve Gala'nın evliliğini de tamir etti. (