Ünsal: "Kimsenin bilmediği bir kızım var"

Caner Karaloğlu ile yaşadığı yasak aşkla bir dönem magazin gündeminden düşmeyen Tuba Ünsal, "Kimsenin bilmediği bir kızım daha var" sözüyle herkesi şaşırttı.

Tuba Ünsal, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un Instagram'da düzenlediği canlı yayının konuğu oldu. Özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan 38 yaşındaki oyuncu hiç kimsenin bilmediği bir çocuğu daha olduğunu açıkladı.
İşte Tuba Ünsal'ın açıklamaları;

'47 gündür Sare ve Civan Mert ile evdeyiz. Sıkıldığım anlarda hastaneleri aklıma getiriyorum, çalışanların ve hastaların durumunu düşünüyorum. Allah 'Of' diyeni çarpar. Sarılmadan duramayan bir insan olarak karantina bitince ilk işim; sevdiklerimin boynuna atlamak olacak' dedi.

'TAHAMMÜLÜM KALMADI'

Tuba Ünsal şunları söyledi:

-''Kaç çocuğun var?' diye soran olunca, Mirgün'ün kızı Leyla'yı da sayıyorum.'

- 'Kimse bilmez ama bir kızım daha bulunuyor. Annesi öldürülmüş. Koruyucu ablalık yapıyorum.'

'Sosyal medyayı seviyordum ama korona sayesinde oradaki herkesin hayatlarının ne kadar fake olduğunu gördüm. Tahammülüm kalmadı. Kapatmayı düşünüyorum.'

'Bir karavanım var, arada sırada kaçar kampa giderim.'

TANJU KOREL DESTEK OLMUŞ

Tuba Ünsal bugünlere gelmesinde Bergüzar Korel'in babası Tanju Korel'in büyük payı olduğunu belirtti. Şöyle konuştu: 'İzmir'de zarafet kursunda getir götür işleri yapıyordum. Kendime güvenim yoktu.

Modellik yarışmasına girdim, kazanamadım. Paris'e gittim, 6 ayda döndüm. Sonra Bergüzar Korel'in babası Tanju Korel yapımcısı olduğu dizide bana rol verdi. Ailece evlerini açtılar. Bergüzar'ın odasında kaldım.'