Fahriye Evcen'in değişimi şok etti!

Fahriye Evcen verdiği doğum kiloları ile şoke etti. Karan bebek dünyaya geldikten sonra aldığı kilolarla eleştirilen Evcen Instagram'dan yayınladığı son gönderisi ile dikkat çekti.

Fahriye Evcen, Instagram'dan yaptığı son paylaşımla herkesi şoke etti. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in oğulları Karan, 3 kilo 670 gram ağırlığında ve 52 cm uzunluğunda olarak 13 Nisan'da saat 13.30'da dünyaya geldi. Doğuma giren Burak Özçivit oğlunu görünce gözyaşlarını tutamadı.

Fahriye Evcen'in değişimi şok etti!

Fahriye Evcen'in değişimi şok etti!

Çift, Karan bebek doğduktan kısa bir süre sonra havalimanında görüntülenmiş, Fahriye Evcen doğum kiloları ile dikkat çekmişti. Henüz yeni doğum yapmış olan Evcen'in kiloları sosyal medyada kullanıcıları tarafından ağır eleştirilmişti. Ancak Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen doğum kilolarından kurtuldu. Son haliyle dikkat çeken Fahriye Evcen'in evinin bahçesinden yaptığı paylaşımda verdiği kilolar dikkat çekerken birtakım hadsiz sosyal medya kullanıcıları babasını yeni kaybetmiş olan güzel oyuncunun gülümsemesine yorumlarda bulundu.