Hadise gece gece aşka geldi!

Yılın aşkı olarak gösterilen Hadise ile Kaan Yıldırım'ın birliktelikleri dolu dizgin devam ediyor. Karantina günlerinin bile ayıramadığı Hadise ile Kaan Yıldırım evlilik yolunda hızla ilerliyor. Sık sık sevgilisi Kaan Yıldırım'a göndermeli videolar paylaşan Hadise gece gece yine aşka geldi.

Hadise sevgilisi Kaan Yıldırım'a adeta serenat yaptı. Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşımlarda bulunan güzel şarkıcı Hadise, 'Sensizliğe dayanamam' dedi. İşte Hadise'nin çok özel paylaşımı...

Yılın aşkı olarak gösterilen Hadise ile Kaan Yıldırım'ın birliktelikleri dolu dizgin devam ediyor. Karantina günlerinin bile ayıramadığı Hadise ile Kaan Yıldırım evlilik yolunda hızla ilerliyor.

Sık sık sevgilisi Kaan Yıldırım'a göndermeli videolar paylaşan Hadise gece gece yine aşka geldi. Hadise sevgilisi Kaan Yıldırım'a adeta serenat yaptı.

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşımlarda bulunan güzel şarkıcı Hadise, 'Sensizliğe dayanamam' dedi.

Geçtiğimiz günlerde güzel şarkıcı Hadise'nin sevgilisi Kaan Yıldırım'ın ressam ablası Nilüfer Yıldırım ile tanıştığı söylenmişti. 'Hadise görücüye çıktı' yorumları yapılmıştı...