Dans videosuna gelen yorum çıldırttı!

Oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından eşiyle dans ettiği anları yayınlamıştı. Altuğ, bu videoya yorum yapan bir takipçisine sert çıktı.

Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ın doğum gününü, birlikte dans ederken görüldükleri videoyu paylaşarak kutladı.

Corona virüs günlerinde sosyal medya hesabını daha aktif kullanan Pınar Altuğ, son olarak eşi Yağmur Atacan’la ilgili paylaşım yaptı.

Altuğ, son olarak eşiyle dans ederken görüldüğü videoyu: “Hep böyle dans edelim kocam, iyi ki doğmuşsun, seni çok seviyorum” notuyla paylaştı.

Ancak bu paylaşıma, bir kullanıcı "Benim 5 yaşındaki kızım gördü, 'değiştir anne bunlar sapık mı?' diyor" yorumunu yazdı. Takipçisinin yorumuyla çılgına dönen Pınar Altuğ'dan yanıt gecikmedi:

"Keşke siz de ona sevgi ve aşkın ne olduğunu öğretseniz de ileride mutlu olsa... Bu arada 5 yaşındaki çocuğun zaten Instagram'a bakmıyor olması gerekir bu da küçük bir not olsun."

Son olarak 10 yaşındaki oğlu Pars'ı toprağa veren Ebru Şallı'nın röportajının altına yapılan Bu karnı çıkmasın, çatlamasın diye erkenden aldırılan çocuklardan mı?" yorumuna çok kızan Pınar Altuğ, şöyle tepki göstermişti:

"Gerçekten bu kadar kalpsiz, bu kadar kötü olabilir mi bir insan? Bence 'insan' demek de hata ama!"