Bayramları karıştıran Arda Turan'dan açıklama!

Arda Turan, sosyal medya hesabından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak amacıyla bir video yayınladı. Videoda bayramları karıştırarak "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullanan 33 yaşındaki Arda Turan, gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Arda Turan, dün sosyal medyadan paylaştığı videoda bayramları karıştırdı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak için bir video yayınlayan Arda, "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" ifadesini kullandı. Arda Turan'ın bayram videosu sonrası tepki mesajları alan yıldız isim, Instagram hesabından tepkilere yanıt verdi.

Bayramları karıştıran Arda Turan'dan açıklama!

ARDA TURAN'IN AÇIKLAMASI

"Bir günde yüzlerce video isteği geliyor. Doğum günü, bayram, özel günler vs. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum. Ramazan ayı, iftar vakti, oruç tutuyorum. İnsanlık hali... İnsan dalabilir. Bunda bu kadar büyütecek bir şey yok. Umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatını bulurlar."