Survivor Mert koronavirüs...!!!

TV8'de ekranlara gelen 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de yaklaşık üç ay geride kaldı. Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen zorlu mücadelede, yarışmacıları parkurlarda harcadıkları enerji ve açlık kadar özlem duygusu da zorluyor.

'Survivor 2020'de ünlüler takımı adına mücadele eden başarılı isimlerden Mert Öcal (38), ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde samimi açıklamalarda bulundu.

Şu an Türkiye'de iftar ve sahur sofrasında olmak istediğini belirten ve arkadaşlarıyla da bu durumu konuştuğunu vurgulayan oyuncu, tüm dünyayı etkisi altıanm alan corona virüs salgınına da değindi.

"Ramazan ayına girdik. Muhtemelen bugün ikinci ya da üçüncü günü olabilir. Mesela bende şöyle bir huzur yarattı bugün. Düşündük, demin de konuştuk mesela. Memlekette, eskiden ramazanlarda kopukluk vardı. Sosyal medya, trafiğin yoğunlaşması, herkesin işe gidip gelmesi... Eski iftar ve sahur, o tat ve duygu yoktu. Muhtemelen corona virüsten dolayı herkes evinde olduğu için eski ramazan tadı geldi diye düşünüyorum. Çok isterdim şu an memlekette olmayı, iftar ve sahur sofrasında olmayı isterdim."

Corona virüs salgınına vurgu yapan yarışmacılar arasında diyaloglar...
Survivor Mert: Şimdi memlekette ne kadar huzurlu geçiyordur bu iftar, ramazan.
Survivor Elif: Sakin sakin değil mi?

Survivor Aşkım: Bir tek pide kuyruğu için çıkıyor olabilirler.
Survivor Mert: Herkes evde ya. Ne güzel iftarlar, sahurlar oluyordur. Özledim pide kuyruğunu, her şeyi özledim.
Survivor Elif: Kokusu geldi şu an buraya pidenin.
Survivor Mert: Tereyağ, keçi peyniri, hurma, zeytin.

Survivor Ersin: Bence güzel oldu, size söyleyeyim. Aileler bence birleşti. Herkes iç içe oldu.
Survivor Elif: Ramazanın belki, o eski zamanlarda yaşanan duygu durumu yaşanıyordur.

Survivor Mert: Tabii o kaybolmuştu. Yıllardır o eski tat, o eski güzellik yoktu. Şimdi millet evdeyken, yine geri gelmiştir manevi duygular.
Survivor Ersin: Yemin ediyorum ben hissediyorum, gerçekten öyle olmuştur.