Cem'den Serenay Sarıkaya’ya evlilik teklifi!

Yaklaşık 45 gündür aynı evde yaşayan komedyen Cem Yılmaz ile 18 yaş küçük oyuncu sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın, nikah masasına oturacağı konuşuluyor. İşte sürpriz aşkla ilgili son dakika gelişmeleri...

Oyuncu Serenay Sarıkaya (28) ile komedyen Cem Yılmaz (46), geçtiğimiz şubat ayında Atina sokaklarında fotoğraflanmıştı. Bu görüntülerin ardından flaş birliktelik, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Bir süre sessizliğini koruyan ünlü çift, sonrasında ilişkilerini açıklamıştı. Güzel oyuncu, Atina tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda, 'Ne söyleyeyim ki her şey gördüğünüz gibi' demişti.

Usta komedyen ise 'İlişkiniz nasıl başladı?' sorusuna, 'Gördüğünüz gibi neşeli ve mutluyuz. Beraberliğimiz çok güzel gidiyor' yanıtını vermişti.

Her sevgilisine geleneksel olarak bir şarkı söyleyen Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya için aracına binerken, Yalın'ın 'Küçücüğüm' parçasını söylemişti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle 45 gündür evde olan çift, birbirlerini daha iyi tanıyarak evlilik provası yaptı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa' programının haberine göre; Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'nın önünde diz çöküp evlenme teklifi etti.

Serenay Sarıkaya'nın, usta komedyenin evlilik teklifine 'Evet' yanıtını verdiği ileri sürüldü.

Üç aydır birlikte olan çiftin, karantina sonrası dillere destan bir düğün yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

'İYİ Kİ VARSIN'
47 yaşına basan Yılmaz'ın doğum gününü kutlamak isteyen Sarıkaya, ünlü komedyenin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Instagram hesabından paylaştığı Türk Bayrağı fotoğrafına yorum yapmıştı. Güzel oyuncu, sevgilisinin paylaşımına, 'İyi ki varsın' yazmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına gül emojisi bırakan Cem Yılmaz'ın yorumu da çok konuşulmuş ve yüzlerce beğeni almıştı.

SERENAY İTİRAFI!
Defne Samyeli ayrılığının ardından sessizliğini koruyan Cem Yılmaz, konuk olduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında Serenay Sarıkaya'ya olan ilgisini ilk kez açıklamıştı: Instagram'da Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarına bakıyorum, dalıp gidiyorum. Bu stalk mu oluyor?

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ın açıklamalarına 'Ne güzel bir açıklama yaptı. Ne diyeyim ben şimdi buna?” sözleriyle karşılık vermişti.