3 yıllık ilişkileri bitti! İşte nedeni...

2017 yılından bu yana aşk yaşayan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün (37) ile işletmeci Umut Evirgen'den (41) kötü haber geldi.

Tuba Büyüküstün, 2017'de 6 yıllık eşi Onur Saylak'tan boşanmış ve işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlamıştı. Kanal D ekranşarında yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre; evleneceklerine kesin gözüyle bakılan ünlü çift, yollarını ayırmaya karar verdi. Karantina günlerinde kızlarıyla birlikte eve kapanan 37 yaşındaki oyuncu, sosyal çevresinden bir türlü vazgeçemeyen Umut Evirgen'le ilişkisini bitirdi. Dün; Tuba Büyüküstün'ün eski eşi Onur Saylak'ın üçüncü kez baba olmaya hazırlandığı, sevgilisi Gözde Yılmaz'ın iki aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

MANİDAR PAYLAŞIM
Tuba Büyüküstün, haberlerin ardından Instagram sayfasında kızları ile videosunu paylaştı. Tuba Büyüküstün, yayınladığı videoya, 'En iyi dostlarım, sırdaşlarım, arkadaşlarım.. Ve günlerden bir gün biz yine sarmaş dolaş dolaşırken' notunu düştü. Büyüküstün ve Saylak'ın 'Gönülçelen' dizisindeki iş arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüştü. İkili, güzel oyuncu ikizlerine hamileyken 2011 yılında nikâh masasına oturmuş, 2017'de boşanmıştı.