Hepsi grubu yeniden bir araya mı geliyor?

Hepsi grubu bir döneme damga vurmuştu. 2009 yılında dağılan Hepsi grubu hayranlarını çok üzmüştü. Gülçin, diğer kız arkadaşlarıyla küsmüştü. Ancak 11 yıl sonra şaşırtan bir gelişme yaşandı. Gülçin Ergül ile Eren Bakıcı arasında buzlar eridi. İki eski arkadaş̧ birbirlerini Instagram'da takibe alınca grubun fanları bu duruma çok sevindi. Bu gelişmenin ardından, yeniden bir araya mı geliyorlar? sorusu akıllara geldi. Magazin programına konuk olan Gülçin Ergül, "Yeniden bir araya mı geliyorlar?" sorusuna canlı yayında yanıt verdi.

Hepsi grubu yeniden bir araya mı geliyor?
Bir döneme damga vuran Hepsi grubu, 2009 yılında dağılmıştı. Gülçin, diğer kız arkadaşlarıyla küsmüştü. Ancak 11 yıl sonra şaşırtan bir gelişme yaşandı. Gülçin Ergül ile Eren Bakıcı arasında buzlar eridi. İki eski arkadaş birbirlerini Instagram'da takibe alınca grubun fanları bu duruma çok sevindi. 2. Sayfa programına konuk olan Gülçin Ergül, "Yeniden bir araya mı geliyorlar?" sorusuna canlı yayında yanıt verdi.

Hepsi grubu ile tanınan, ancak daha sonra grubun diğer üyeleri ile ilişkisini sonlandıran Gülçin Ergül, "Eren, Instagram hesabından soru-cevap etkinliği gerçekleştirmiş. Benimle ilgili güzel temennilerde bulunduğu bana iletildi. İletişime geçmek istedim. Konuştuk, yeniden takipleşmeye başladık" dedi.

Magazin programına bağlanan Gülçin Ergül, Hepsi grubundan Eren ile geçtiğimiz günlerde yeniden Instagram üzerinden takipleştiklerine dair açıklamalarda bulundu.

"Çok zor günlerden geçiyoruz. 11 yıl önce de kalmış bir olayın artık uzamasını anlamsız buluyorum.

Eren, Instagram hesabından soru-cevap etkinliği gerçekleştirmiş. Benimle ilgili güzel temennilerde bulunduğu bana iletildi. İletişime geçmek istedim.

Konuştuk, yeniden takipleşmeye başladık. Eren çok özeldir benim için. Daha sonra Yasemin'le de konuştuk. Eren ve Yasemin bu konuşmamızı Cemre'ye iletmiş.

Cemre de bir canlı yayında sesim ve şarkılarım hakkında beni mutlu eden bir yorumda bulunmuş. Kendisine teşekkür ediyorum.

11 yıl önce dağılan Hepsi grubu yeniden bir araya mı geliyor? Değişimleri ise dudak uçuklattı!
Program sunucularından birisinin "Mesela bir yardım balosunda, sahne teklifi gelse yanıtın ne olur? Hepsi Grubu ile sahneye çıkar mısın?" sorusuna da cevap veren Ergül, "Söz konusu yardımsa başka bir şey. Neden olmasın" dedi.