Survivor Sercan Yıldırım'a sevgili şoku!

Bursaspor formasıyla yıldızı parlayan Sercan Yıldırım, aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Aşk defteri bi hayli kabarık olan Survivor Ünlüler Takımı'nda yarışan Sercan Yıldırım adada da rahat durmadı. Sercan Yıldırım'ın Survivor'ın genç isimlerinden Nisa Bölükbaşı ile aşk dedikodularına karışması Sercan Yıldırım'ı evinden sevgilisinden etti...

Sahadaki süratiyle tanınan futbolcu Sercan Yıldırım'ın aşk hayatındaki hızına da yetişilmiyor! Survivor Ünlüler Takımı'nda yarışan Sercan, konuşulanlara göre adada da huyundan vazgeçmedi. Survivor'ın çok konuşulan isimlerinden biri olan Sercan Yıldırım'ın adada adı Nisa ile aşk dedikodularına karıştı.

Sosyal medyada da bu iddia büyük bir yankı bulurken Sercan'ın bardağındaki detay aşkı ele verdi. Çünkü Sercan'ın adada kullandığı bardakta yan yana işli S ve N harfi var.

'Ada Çapkını' Sercan, Dominik'ten İstanbul'a döndüğünde hayatının şokunu yaşayacak!

Sabah'ın haberine göre; Çünkü kendisini 15 Şubat'ta Dominik'e uğurlayan sevgilisi Elif Aydın, çıkan aşk haberlerinin ardından, gıyabında da olsa Sercan'ı kapının önüne koydu! Önceki gün birlikte yaşadıkları evden Sercan'ın pılısını pırtısını toplayıp, bir kamyonla Bursa'ya ailesinin evine yolladı!

1.5 YILDIR AYNI EVDE OTURUYORLARDI

Dominik'te dış dünya ile iletişimi yasak olduğu için her şeyden habersiz olan Sercan, İstanbul'a döndüğünde neye uğradığına şaşıracak! Burada, hem evden atıldığını hem de sevgilisinden olduğunu öğrenecek olan Sercan'ın o anki yüz ifadesini çok merak ediyorum doğrusu. Bu arada Sercan ile sevgilisi Elif Aydın ile yaklaşık 1.5 yıldır Zekeriyaköy'de lüks bir sitede oturuyordu. Medeniyetten uzak bir adada, aç susuz, hayatta kalmaya çalışmasına rağmen çapkınlıktan vazgeçmeyen Sercan'a bu yaşayacakları büyük bir ders olacaktır herhalde.

Helin Avşar'dan Ece Erken'e, Tuvana Türkay'dan Ceyda Ateş'e, Pelin Sönmez'den Seda Parseker'e Sercan Yıldırım'ın aşk listesi epey kabarık!

Sercan Yıldırım'ın eski sevgililer listesinde Hülya Avşar'ın bile adı geçiyor.