Kerem Alışık sessizliğini bozdu

Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek, kendileri hakkında çıkan aşk iddialarını yalanlamıştı. Ancak ünlü oyuncunun, Hilal Altınbilek'e ait olduğu iddia edilen köpeği gezdirirken görüntülenmesi dedikoduları yeniden alevlendirdi. Çıkan haberlerden sonra Kerem Alışık sessizliğini bozdu.

Geçtiğimiz günlerde Kerem Alışık'ın Hilal Altınbilek'in köpeğini gezdirdiği görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu görüntülerin ardından ikili arasındaki aşk iddiaları yeniden alevlenmişti. Kerem Alışık sessizliğini bozarak aşk iddialarına yanıt verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan oyuncu şunları söyledi:

'Bazen sen ne söylersen, ne kadar söylersen söyle karşındakinin anlamak istediği kadar kalıyor sözlerin... Söz söz olalı böyle eziyet görmemiş oluyor... Halbuki biraz anlayıp dinlemeye çalışılsa biraz incelik gösterilse incinmeyecek insanın yüreği... Ama bu durumda sabırla dirençle aynı sözü bir kere daha tekrarlamak ve söze devam etmek gerekliliği oluşuyor. O zaman son söz şöyle... Biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşan iki arkadaşız... Hepsi bu...'

Kerem Alışık sessizliğini bozdu