Sevcan Yaşar yaşadıklarını anlattı: Tekmeleyerek kapıya attı!

Geçtiğimiz hafta oyuncu sevgilisi Sermiyan Midyat'ın kendisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen Sevcan Yaşar, sessizliğini bozdu. Güzel oyuncu, o geceyi ilk kez anlattı.

Sevcan Yaşar yaşadıklarını anlattı: Tekmeleyerek kapıya attı!
Sevcan Yaşar, şiddet uyguladığı iddiasıyla Sermiyan Midyat'la geçtiğimiz hafta karakolluk olmuştu. Midyat bu iddiaları reddetti. Konuyla ilgili sessiz kalan Sevcan Yaşar ise yaşadıklarını Günaydın'dan Tuba Kalçık'a anlattı.

'DAHA ÖNCE DE ŞİDDETE MARUZ KALDIM'
Yaşar, "Daha önce de şiddete maruz kaldım ama hep sustum. O gece beni dövdü, yerde sürükledi ve kapının önüne attı" dedi. İşte Sevcan Yaşar'ın Tuba Kalçık'a yaptığı o açıklamalar:
Sermiyan'ın psikolojik ve fiziksel şiddetine 'Aman olay basına yansımasın' diye hep sessiz kaldım. Ama olay artık sevimsiz bir hal almaya başlayınca ayrılmaya karar verdim."

'POLİSİ ARADIĞIMI DUYUNCA KAPIYI KIRDI'
"4 Mayıs'ta ona ayrılmak istediğimi söyledim. Eşyalarımı toplarken şiddete uğradım. Kendimi banyoya kitledim ve 155'i aradım. Polisi aradığımı duyan Sermiyan kapıyı kırdı. Üstüme düşen kapı, yüzümde ve vücudumda ciddi hasara neden oldu. Hızını alamayan Sermiyan, beni teklemedi; kolumdan sürükleyerek kapının önüne attı. O sürükleme sırasında kolumda kas yırtığı oluştu.Bu durum darp raporunda da ayrıntılı şekilde mevcut. O an yaşanan gürültü patırtıyı kapıcı duymuş. Beni kapıda darp edilmiş halde bulan oydu. Sonra polisler geldi. Eve çıkıp işlemleri yaptılar. Beni hastaneye götürdüler ve darp raporu verildi. Sermiyan, şiddete karakolda da devam etti. Polislere bile saldırdı. Beni 'şikayetçi olmayacaksın' diye tehdit etti. Ancak o anlar karakoldaki güvenlik kamerası sayesinde kayda alındı. Sermiyan her zamanki gibi bunları inkar edebilir ama üstüne basa basa söylüyorum tüm delil ve görüntüler avukatımda var. Bu ara vücudumdaki ağrılardan uyuyamıyorum."

Öte yandan Yaşar, polisi beklerken aklı hala evde kalan köpeğindeymiş. Kendi halini unutup, kapıcıya "Evde köpeğim kaldı. Ona da bir şey yaparsa, onu da almalıyım" diyerek ağlamış.