Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu doğacak kızlarının ismini…

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, dört yıl önce meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda adasında dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz günlerde Sinem Kobal'ın 15 haftalık hamile olduğu ve kız bebek beklediği yöndeki iddialar magazin gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü çift hayranlarına sonunda müjdeli haberi verdi.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu doğacak kızlarının ismini…
Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında evlenen Sinem Kobal'ın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Kenan İmirzalıoğlu da konuyla ilgili ilk kez konuştu. Kenan İmirzalıoğlu, "Haberler doğru bir kız çocuğu bekliyoruz. Bebeğimizi kucağımıza almak için çok heyecanlıyız" dedi. Baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu Emirgan'da görüntülendi. Ünlü oyuncu basın mensuplarına bebek müjdesini ilk kez kendi ağzından söyledi. Kenan İmirzalıoğlu, "Haberler doğru bir kız çocuğu bekliyoruz. Bebeğimizi kucağımıza almak için çok heyecanlıyız. Allah sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin" dedi.

4 aylık hamile olan eşi Sinem Kobal'ın rahat bir hamilelik geçirdiğini söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, "Herkes bu zamanda zorluklar yaşıyor. İnşallah biz de rahat bir şekilde atlatacağız ve hastahanelerimiz daha sağlıklı hale gelecek. Sinem'in de keyfi yerinde gayet sağlıklı çok mutluyuz" ifadelerini kullandı. Doğacak kız çocuklarının adı konusunda daha çok erken olduğunu söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, birkaç isim düşündüklerini söyledi. Sinem Kobal'ın son sosyal medya paylaşımındaki doğal hali takipçileri tarafından çok beğenildi.

4 aylık hamile olan güzel oyuncu Sinem Kobal'dan gelen mutlu haber hayranlarını çok sevindirdi. Sinem Kobal'ın son paylaşımında makyajsız hali takipçilerinin dikkatini çekti. 4 aylık hamile olan ve kız bebek bekleyen Sinem Kobal özel hoca eşliğinde online hamile yogasına başladı.