Mustafa Ceceli'den canlı yayında şok itiraf!

Klarnet sanatçısı Serkan Çağrı, önceki akşam sosyal medyada yaptığı 'Müzikli Ramazan Sohbetleri'nde Mustafa Ceceli'yi konuk etti. Dostluklarının 20 yıl öncesine dayandığını söyleyen Mustafa Ceceli, yayın sırasında bir itirafta da bulundu.

Klarnet sanatçısı Serkan Çağrı, önceki akşam sosyal medyada yaptığı 'Müzikli Ramazan Sohbetleri'nde Mustafa Ceceli'yi ağırladı. Dostluklarının 20 yıl öncesine dayandığını söyleyen Ceceli, yayın sırasında bir itirafta da bulundu:

MUSTAFA CECELİ'DEN CANLI YAYINDA İTİRAF

'Sahneye ilk çıktığımda çok heyecanlanmış, detone olmuştum. Binlerce kişiye şarkı söylemek çok değişik bir duygu. Yaklaşık 10 yıldır şarkı söylüyorum. Stüdyoyu sahneye tercih ederim. Burada daha biz bize, daha samimi bir ortam var. Sahnede dizlerimin bağı çözülüyor.' Ceceli, yaşadığımız salgın dönemini de değerlendirdi:

'Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Sağlık Bakanımız ve tüm sağlık emekçilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu süreci çok iyi yönetiyorlar. Sağlık çalışanlarımızla gurur duymak lazım. İki aydır çocuğuna sarılamayan anneler var. Buradan onların da Anneler Günü'nü kutlayalım. AVM'lere de hücum etmeyelim, mesafeyi koruyalım.'