Özcan Deniz'in eski eşinden sert sözler!

Son olarak İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Faruk karakteri ile ekranlarda yer alan, şimdilerde karantina nedeniyle evinde film çeken Özcan Deniz, bir dönemin magazin sayfalarını en çok süsleyen isimlerinden biriydi. 47 yaşında Özcan Deniz son olarak Feyza Aktan ile evlendi. Bir oğlu dünyaya gelen Deniz, daha sonra Feyza Aktan'dan boşandı. Ancak bu evlilik Özcan Deniz'in ilk evliliği değil. Özcan Deniz'in ilk eşini ve hakkında sarf ettiği sözler sizi çok şaşırtacak.

Özcan Deniz'in eski eşinden sert sözler!
Feyza Aktan ile boşanan Özcan Deniz'in daha önce bir kere daha evlendiğini biliyor muydunuz? Özcan Deniz'in ilk eşini görüp, açıklamalarını okuyunca şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz.

İŞTE ÖZCAN DENİZ'İN ESKİ EŞİ HANDAN DENİZ

Özcan Deniz'in eski eşinden sert sözler!

'Almanya'daki eski eşimle formalite icabı evlilik yaptım' sözleri, Handan Deniz'i çileden çıkarmış ve ardından çok konuşulan açıklamalar yapmıştı.

ÇOK ÇÜRÜK BİRİ ÇIKTI!

İsyan eden eski eş, 'Benimle formalite icabı evlilik yaptıysa bu zamana kadar bana ne verdi? Özcan buraya gelsin, benimle helalleşsin' dedi. 'Özcan'ın bu kadar çürük çıkacağını bilmezdim. Kendisine yardım eden bir insanı arkadan vuran böyle bir insan olamaz' diyen Handan Deniz, ünlü şarkıcıya kızgınlığını şu sözlerle ifade etti:

SEVGİLİSİ MÜNİH'TEYDİ

'Özcan'ın bana verdiği para 40 Euro'yu bulmaz. Ben hem ona hem de Münih'teki sevgilisine maddi ve manevi olarak baktım. Sevgilisini bildiğimi ona söylediğimde, 'Bunu sana anlatanların Allah belasını versin' demişti. Zaten kızdığı zaman çok asabi oluyordu.' Özcan Deniz'in 'formalite evliliği' açıklamasına çok bozulduğunu vurgulayan Handan Hanım, 'Kendisine sormak istiyorum; o formalite olan evlilik için bana ne kadar ödemiş? Bunu bana bildirmek zorunda' şeklinde konuşmuştu.

EVİN ERKEĞİ O DEĞİL BENDİM

Özcan Deniz'le 90'lı yılların başında Münih'te 'Sıla Geceleri' adıyla yapılan bir etkinlikte tanıştığını belirten Handan Hanım, 'O zamanlar Özcan, sahneye çıkabilmek için para ödüyordu' diyerek şunları anlattı: 'İlişkimiz ilerleyince, 'Benim kitabımda dost hayatı yaşamak yatmaz' diye evlilik teklif etti. 1992 yılında evlendik. Evlendik, fakat roller farklıydı. Evliyken bile kız arkadaşı vardı. Evin erkeği o değil de, ben gibiydim.'