Gülben Ergen'den yıllar sonra gelen Hülya Avşar itirafı!

Gülben Ergen, katıldığı bir programda yıllar boyu rekabet ettiği Hülya Avşar ile ilgili sorulan soruya şaşırtıcı bir yanıt verdi.

Gülben Ergen'den yıllar sonra gelen Hülya Avşar itirafı!
Jülide Ateş'in programına katılan Gülben Ergen, geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Gülben Ergen, 'Ben kendi yolumu çizip, kendi tahtıma ve zirveme oturunda derdimiz azaldı. Ama Hülya Avşar ile kişisel husumetimiz olmadı' dedi. Hayatı ile ilgili pek çok alanda sorulan sorulara net cevaplar veren Ergen, Hülya Avşar ile ilgili soruya yanıt verdi.

Jülide Ateş'in Gülben Ergen'e 'Hülya Avşar ile rekabetiniz yıllarca konuşuldu. Hülya Avşar, 'En güzel benim, şampiyon belli ikinci kim?' dedi. Senin için 'Hülya Avşar'ın tahtına oturacak' denildi. Hülya Avşar ile polemikleriniz şöhretinize katkısı oldu mu?' sorusunu yöneltti.

'KENDİ TAHTIMA OTURUNCA DERDİMİZ BİTTİ'
Hülya Avşar ile aralarında hiç bir zaman kişisel husumet olmadığının altını çizen Ergen, 'Birisinin yerine geçmekle ilgili hiç bir katkısı olamaz. Birisinin taklidiyseniz onun taklidi olarak anılanlardan aktan ileriye gidemezsiniz. Ben bunlar yaşandığında yolun daha çok başındaydım. Hülya Avşar çok büyük bir isimdi.