Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz çifti karantinaya kısa bir ara verdi!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu sevgilisi Serenay Sarıkaya koronavirüs nedeni ile kendilerini Cem Yılmaz'ın evinde karantinaya almıştı. Çift uzun süre sonra ilk defa görüntülendi. Karantinaya kısa bir ara veren Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti evlerinin önünde kameralara yakalandı...

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz çifti karantinaya kısa bir ara verdi!
2020 yılının sürpriz aşıkları ünlü komedyen Cem Yılmaz ve kendisinden 18 yaş küçük sevgilisi oyuncu Serenay Sarıkaya son dönemin en çok konuşulan isimlerinden. Artık aşklarını kameralar karşısında yaşamaya başlayan ve birlikte görüntü vermekten çekinmeyen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'ın birliktelikleri ev karantinasında devam ediyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu sevgilisi Serenay Sarıkaya koronavirüs nedeni ile kendilerini Cem Yılmaz'ın evinde karantinaya almıştı. Çift uzun süre sonra ilk defa görüntülendi.

Karantinaya kısa bir ara veren Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti evlerinin önünde kameralara yakalandı...

Komedyenin gergin tavırları dikkatlerden kaçmadı. Ünlü komedyen hakkında 'Korona Cem Yımaz'ı asabi yaptı' yorumları yapıldı.

Cem'in aksine Sarıkaya ise gayet rahat ve sempatik tavırlarıyla kameralara yansıdı. Diğer taraftan ikilinin her gün evlerinde Sarıkaya'nın spor hocasına telefonla bağlanarak antrenman yaptıkları öğrenildi.