'Bu nasıl bir sorumsuzluk!'

DJ ve aranjör Ozan Doğulu (48), uğruna evliliğini bitirdiği, kendisinden 17 yaş küçük şarkıcı Hera Aslan’la birlikte 20 Mart’ta Bodrum’a gitti. Ünlü müzisyen, corona virüs tedbirleri kapsamında şehirler arası seyahat yasağı gelince İstanbul’daki 3 kızından ayrı kaldı. Ece Yosmaoğlu, kızlarının babasına “Bu nasıl sorumsuzluk!” diye tepki gösterdi.

'Bu nasıl bir sorumsuzluk!'
Ozan Doğulu, dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle 'evde kal' uyarılarına kulak asmadı ve sevgilisi Hera Aslan'la beraber 20 Mart'ta İstanbul'dan Bodrum'a gitti.

Ünlü müzisyen, seyahat yasakları getirilince 11 yıllık eşi Ece Yosmaoğlu ile evliliğinin bitme nedeni olarak gösterilen aşkıyla Bodrum'da kaldı.

Bu duruma en çok üzülen ise Ozan Doğulu'nun eski evliliğinden olan ve sık sık bir araya geldiği kızları oldu.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; eski eşinden üç kızı olan müzisyen, kızlarına kavuşabilmek için seyahat yasağının bitmesini beklerken, Ece Yosmaoğlu ile gerginlik yaşadı.

Ece Yosmaoğlu, sevgilisiyle Bodrum'a giden Ozan Doğulu'ya 'Bu nasıl bir sorumsuzluk!' diyerek sitem etti.

'Bu nasıl bir sorumsuzluk!'

Şarkıcı Hera Aslan, Ozan Doğulu'nun Bodrum'daki evinden önceki gün bu kareyi paylaştı.

Üç çocuğunun annesi Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini olaylı bir şekilde bitiren Ozan Doğulu, Her Aslan ile birlikteliğini artık gizlemiyor.

Güzel şarkıcı, 'Ozan Doğulu ile nasıl tanıştınız?' sorusuna, 'Bir kız arkadaşım Ozan'la tanışmak istiyordu. Onun için gittik birkaç kez stüdyosuna. Sonra beni çağırdılar. Benim sesimi ve şarkılarımı dinlediler. Olay bana döndü bir anda. Yani aslında ben ona proje için gitmedim, o beni keşfetti. Ben o sırada Soner Sarıkabayı ile albüm hazırlığındaydım. Sonra kendi şarkılarımı Ozan'a dinletince' Gel biz yapalım albümü, bu yaz projem sen ol' dedi' cevabını vermişti.

Hera, 'Ozan'ı nasıl anlatırsınız?' sorusu üzerine ise 'Ozan güzel seven bir adam. Güzel seviyor' açıklamasını yapmıştı.