Gigi Hadid anne oluyor!

Uzun süredir birlikte olan Gigi Hadid-Zayn Malik çifti ebeveynlik heyecanı yaşıyor. Geçtiğimiz hafta 25. yaşını kutlayan Hadid'in 20 haftalık hamile olduğu konuşuluyor

Gigi Hadid anne oluyor!
Ünlü model model Gigi Hadid'in, 3 kez ayrılıp 4 kez de barıştığı şarkıcı sevgilisi Zayn Malik'ten bebek beklediği iddia edildi. Çifte yakın bir kaynak, ET'ye verdiği röportajda 'Gigi bir süre sırrı yalnızca ailesiyle ve arkadaşlarıyla paylaştı. Çift ve aileleri çok mutlu' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde 25. yaşına basan Gigi Hadid, mutluluğunu şu sözlerle dile getirmişti:

'Benim için bugünü özel hale getiren, tüm dünyadan sevgilerini hissettiğim karantina ailemle en güzel 25'inci yaş günü kutlaması. Bu zamanlar gelecekte beraberlik için bizi daha da minnetar hale getirecek. Herkese doğum günü mesajları için teşekkürler. 25'nci yaş günümü asla unutmayacağım.'

GELECEK PLANLARINI ANLATMIŞTI

Öte yandan son dönemde podyum dünyasının aranılan isimleri arasında yer alan Hadid, gelecek planlarıyla ilgili konuşmuştu.

'BİR GÜN AİLE KURACAĞIM'

Gigi Hadid, 'Sanırım yaşlanırken... Bir gün bir aile kuracağım ve her zaman modellik yapacak mıyım bilmiyorum' ifadelerini kullanmıştı.

'BELKİ DE BÜTÜN GÜN YEMEK PİŞİRİRİM'

Gigi Hadid, 'Belki de bütün gün yemek pişirmekle meşgul olurum' diyerek bütün hayatının moda üzerine kurmak konusunda kararsız olduğunu gözler önüne sermişti. Hadid'in bu sözleri, eski One Direction grubunun üyelerinden Zayn Malik ile aile kurmak ve bebek sahibi olmaya karar verdikleri şeklinde yorumlanmıştı.