Survivor'da bisküvi meselesi olay oldu: Neden bizi deşifre ediyorsun?

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasının yeni bölümünde, 'Anlat Bakalım' oynayan Ersin Korkut, bisküvi olayını deşifre etti. Mert Öcal ise "Takımla niye paylaşmıyorsun?" diyerek, takım arkadaşına çıkıştı.

Survivor'da bisküvi meselesi olay oldu: Neden bizi deşifre ediyorsun?
TV8'de ekranlara gelen 'Survivor 2020'nin en eğlenceli oyunlarından 'Anlat Bakalım', ünlüler takımı arasında dikkat çeken bir itirafa sahne oldu. Ersin Korkut'a 'Sünger' kelimesini anlatmaya çalışan Elif Yıldırım Gören, 'Kampa gittiğimizde, sabah sana bir şey bulmuştum. 'Acaba bunu adaya götürsek mi?' demiştim' ifadelerini kullandı.

Elif'in kazandıkları kamp ödülüne dair sözleri, ünlüler takımında kısa süreli bir şaşkınlığa neden oldu Ersin 'Bisküvi' tahmininde bulunurken, Mert Öcal 'Sen bizim takımı neden deşifre ediyorsun? Buldunuz kendiniz mi yediniz? O daha beter. Takımla paylaşmamışsın' karşılığını verdi.

Ünlüler takımının başarılı isimlerinden Ersin, 'Olayı büyütmeyin. Çalmadım, göz hakkı denilen bir şey var. Buldum, yedim' sözleriyle kendini savundu. Bu sırada Elif'in ise 'Ben yemedim' demesi dikkatlerden kaçmadı.