Minik Pars'ın mezarı taşınacak!

Lenfoma tedavisi gören eski manken Ebru Şallı'nın 9 yaşındaki oğlu Pars Tan, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti. Ses sanatçısı Onur Akay, Pars'ın mezarının, bir yıl sonra Zincirlikuyu'daki Aile Kabristanı'na taşınacağını duyurdu.

Minik Pars'ın mezarı taşınacak!
9 yaşındaki oğlu Pars’ı kaybetmenin acısını yaşayan Ebru Şallı, hayatının en zor günlerini geçiriyor. Ses sanatçısı Onur Akay, Ebru Şallı'nın oğluyla ilgili bilgiler verdi. Onur Akay, “Ebru, oğlu iyileşmeden evlenmeyi kabul etmemiş, iyileşince ise mutluluktan havalara uçarak dünya evine girmişti.

Ancak 3 ay önce Pars’ın rahatsızlığı yeniden nüksetti ve hayata tutunamadı” ifadelerini kullandı.Kendi internet sitesinde bir yazı kaleme alan Akay, corona virüs önlemleri nedeniyle Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedilemeyen Pars’ın, bir yıl sonra Kilyos Mezarlığı’ndan taşınacağını belirtti.Geçen perşembe günü vefat eden minik Pars Tan, salgın nedeniyle Kilyos Mezarlığı’na defnedildi. 

Aile üyelerinin birçoğu, 9 yaşındaki Pars’ın cenazesine corona virüs salgını önlemleri nedeniyle katılamadı.Ebru Şallı, iki gün önce oğlunun mezarını ziyarete gitti. Ebru Şallı, iki gün önce oğlunun mezarını ziyarete gitti. Bileklikte sembol ve 45 numarası olduğu görüldü. Şallı, daha sonra mezarın başından ayrıldı.Ebru Şallı, 2002 yılında evlendiği Harun Tan'dan 2013 yılında boşanmıştı. Çiftin bu evliliğinden ayrıca Beren Tan adında bir çocukları daha dünyaya gelmişti.