Acun Ilıcalı bu kez fena kaybetti!

İzleyicileri ekran başına kilitleyen Survivor'da bu kez ayak tenisi oyunu heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Ersin Korkut'tan oluşan takım ile Sercan, Yasin ve Ardahan'ın takımı arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı.

Acun Ilıcalı bu kez fena kaybetti!
15 Nisan Çarşamba günü yayımlanan Survivor 2020'de heyecan dolu bir mücadele yaşa yaşandı. Yarışmanın son bölümündeki oyunda ayak tenisi oyununda karşı karşıya gelen Sercan, Yasin, Ardahan üçlüsüyle Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Ersin Korkut üçlüsü arasındaki oyun nefesleri kesti.
Ayak tenisi oyunu öncesi kısa bir açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, kazanan takımı doğru tahmin eden yarışmacılara bir sürpriz yaptı ve ödül olarak pilav üstü kavurma, salata ve içecek verileceğini söyledi.  Survivor 2020'de çeyrek final bileti için hayati bir öneme sahip olan Survivor Bireysel Sembol Oyunu'nun kadınlar ve erkekler kazananı belli oldu. Kazanan isimler birer kolyenin sahibi olurken, bunun haricinde ödül haricinde börek de yemeye hak kazandı. Yarışmacılar, yanlarında takım arkadaşlarından 2'şer ismi de börek yemeye götürdü.

Ayak tenisi oyununu kim kazandı?

Survivor'da ayak tenisi heyecanı Acun Ilıcalı ve Survivor yarışmacıları arasında yaşandı. Önceden iki kez oynanan ayak tenisi mücadelelerinde kazanan taraf, Acun Ilıcalı ve İrem Kanan ikilisi olmuştu.

Büyük heyecana sahne olan ve haftaya damga vuran ayak tenisi iddiasında, Sercan Yıldırım, Yasin Obuz, Ardahan üçlüsü Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Ersin Korkut üçlüsüne karşı mücadele verdi.

Acun bu sefer kaybetti

Acun Ilıcalı daha önce 2 kez kazandığı ayak tenisi maçlarında bu kez ufak bir değişikliğe giderek Ersin Korkut'u kendi takımına aldı. Üçe üç oynanan maçta kazanan son sete kadar belli değildi. Ayak tenisi karşılaşmasını kazanan taraf 3-2'lik skorla Sercan Yıldırım'ın takımı oldu.

Bireysel sembolleri kim kazandı?

Bireysel sembol ödülünün kazanları ise erkeklerde Ersin, kızlarda Nisa oldu.