Tom Hanks koronavirüs tedavisinden sonra ilk kez ekranda

Koronavirüsü yenen usta aktör Tom Hanks, Saturday Night Live (SNL) adlı komedi programının sunuculuğunu üstlendi. Programı evinden sunan Hanks, 11 Mart'tan bu yana ilk kez eşofman dışında bir kıyafet giydiğini açıkladı

Eşiyle birlikte koronavirüse yakalanan ve kısa bir süre içerisinde de virüsü yenen çifften Tom Hanks, hastalıktan sonra ilk kez ekrana çıktı.

ABD'de NBC kanalında yayınlanan Saturday Night Live (SNL) adlı komedi programı telekonferans uygulaması kullanılarak evlerden yapıldı. Programın sunuculuğunu ise koronavirüsü yenen ünlü aktör Tom Hanks yaptı.

63 yaşındaki oyuncu, şovun yapımcılarına teşekkür ederek, “Evden program sunmak biraz garip” ifadesini kullandı.

Eşinin ve kendisinin sağlık durumunun iyi olduğunu aktaran Hanks, 11 Mart'tan bu yana ilk kez eşofman dışında bir giysi giydiğini söyledi.Elvis Presley'nin hayatını anlatan filmin çekimleri için Avustralya'da bulunduğu esnada eşi Rita Wilson'la birlikte koronavirüse yakalanan ve sosyal medyadan durumunu açıklayan Hanks, TV programındaki konuşmasında, virüse hakkında şöyle konuştu:

'Virüs konusunda madendeki kanarya gibiydim, teşhis konduktan sonra her zamankinden daha fazla Amerika'nın babası gibiydim. Kimse beni uzun süre etrafında istemiyordu, insanları huzursuz ediyordum.'

Hanks açıklamalarında Avustralya ve ABD'deki sağlık hizmeti farkı hakkında da esprili yorumlarda bulundu.

Ünlü aktör 'Avustralyadakiler her açıdan harika. Ama burada ateşinizi ölçerlerken Fahrenheit yerine Santigrat kullanıyorlar. Gelip ‘Ateşiniz 36' dediklerinde bu bana kötü geliyordu. Ama 36 derece iyiymiş. 38 ise kötüymüş. Basitçe Hollywood'un kadın aktörlere davrandığı gibi' dedi.