Dalga sesleri eşliğinde yaz konserleri

İçel Büyükşehir Belediyesi’nin ’kent orkestrası yaz konserleri’, dalga sesleri eşliğinde müzik keyfi yaşatıyor. Kızkalesi ve Susanoğlu’nun ardından Yemişkumu ve Kocahasanlı sahilinde devam eden konserler, yaz boyunca dinleyicileri müziğe doyuracak.

Büyükşehir Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ve personeliyle gerçekleştirdiği etkinlikte, son olarak Yemişkumu ve Kocahasanlı’da tatil yapan vatandaşlar için konser verildi.

Düzenlenen konserde tatilciler doyasıya eğlendi. Kent Orkestrası solistlerinin seslendirdiği parçalara danslarıyla eşlik eden vatandaşlar, plajda renkli görüntüler oluşturdu. Etkinliklerle İçelliler’in kültür ve sanat faaliyetleriyle buluşması hedefleniyor. Denize karşı seslendirilen şarkılara eşlik eden tatilciler, birbirinden güzel şarkıları hep bir ağızdan söylüyor. 7’den 70’e herkes sahillerdeki halk konserlerinin tadını çıkarıyor. Yaz sezonu boyunca her Cuma ve Cumartesi akşamı Kızkalesi, Susanoğlu, Yemişkumu ve Kocahasanlı sahil bandında konserler gerçekleşecek. “Kent orkestrası yaz konserleri” kapsamında, İçel Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve solistleri tarafından, 12 Temmuz’da Susanoğlu, 13 Temmuz’da Kızkalesi, 19 Temmuz’da Yemişkumu, 20 Temmuz’da Kocahasanlı, 26 Temmuz’da Kızkalesi ve 27 Temmuz’da da Susanoğlu’nda konser verilecek.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.