Sevim Emre oğlunun son durumunu açıkladı

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, dün kız arkadaşıyla tartışan taksici tarafından bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı. Sevim Emre, oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi vererek olayın detaylarını anlattı.

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, Beşiktaş'ta trafikte yol verme meselesinden çıkan tartışma sırasında taksici tarafından bıçaklandı. Hastanede tedavi altına alınan Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Oğlunun başına gelen kaza hakkında açıklama yapan Sevim Emre, 'Taksici sabıkalıymış olayı ucuz atlattık' dedi.

Olay, dün akşam saatlerinde Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi üzerinde meydana geldi. Trafikte seyir halinde olan 34 TJJ 36 plakalı taksinin sürücüsü Doğan Erdoğan ile Sedahan Özmen yol verme tartışmasına başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sedahan Özmen'in erkek arkadaşı Gökhan Gencebay, ikiliyi sakinleştirmek için araya girdi. Bu sırada taksici Erdoğan, Gencebay'ı bıçakla yaraladı. Gencebay olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Taksici Erdoğan Beşiktaş Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

'ADAM, GÖKHAN'A BIÇAĞI SAPLAMIŞ'

Sevim Emre, oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu anlattı ve şunları söyledi;

'Bir trafik magandası! Kız arkadaşı kullanıyormuş arabayı. Taksici, kıza ağır bir küfür etmiş sonra kız arabadan inmiş. 'Utanmıyor musun, babam yaşında adamsın böyle hakaret ediyorsun, terbiyesizlik yapma' demiş. Taksici de 'İndiririm seni şimdi aşağıya o....' demiş. Adam sabıkalı zaten, kız koşunca Gökhan arabadan inmiş. Adam da Gökhan'a bıçağı saplamış, tam kaçarken polis gelmiş.'

Gökhan Gencebay'ın olayı ucuz atlattığını söyleyen Sevim Emre, 'Karnına 3 dikiş atıldı. Yarası derin değil. Şükürler olsun, çok önemli bir şeyi yok. Allah herkesi korusun.' dedi.

'TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN DAHA ÖNCEDEN DE SABIKASI OLDUĞUNU ÖĞRENDİK'

Olayla ilgili İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu yazılı açıklama yaparak şunları söyledi:'Hiç istemediğimiz, tasvip etmediğimiz ve tamamen sektörümüze zarar veren bu olaydan ötürü Kıymetli Gencebay ailesinden özür diledik. Durumunun iyi olması bizi sevindirdi, Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Ziyaretimizde kendilerine de ifade ettiğimiz üzere olayın bizzat takipçisi olacağımızı bildirmek isterim, öte yandan yaşanılan bu olayda, taksi şoförünün daha önceden de sabıkası olduğunu öğrendik. Bu, bizim uzun süredir dile getirdiğimiz denetim eksikliklerini, sektörümüzde standartların bir türlü oluşturulamamış olmasını da tekrar gün yüzüne çıkardı.

'52 BİN ÇALIŞANIMIZ VAR'


Biz 52 bin çalışandan oluşan bir sektörüz, ancak içimizde maalesef denetim eksiklikleri dolayısıyla bu tür sabıkalı insanlar da kaçak çalışabiliyor. Bunun önüne geçilmesi için hem İçişleri Bakanlığı'nı hem de Emniyet Genel Müdürlüğü'nü işbirliğine davet ediyoruz. Yaşanan elim olaydan dolayı üzüntümüzü tekrar belirtmek isteriz' ifadelerini kullandı.