Çınare Melikzade, Toroslar'da konser verecek

MERSİN – 18. İçel Uluslararası Müzik Festivali kapsamında İçel’e gelecek olan Azerbaycan’ın ünlü pop yıldızı Çınare Melikzade, Toroslar Belediyesi Amfi tiyatroda ücretsiz konser verecek.

Şarkıları ve yorumuyla gençliğin gönlünde taht kuran Azerbaycan'ın yıldız pop şarkıcısı Çınare Melikzade, 20 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'de Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'nde bulunan Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatro'da İçellilerle bulaşacak.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte İçellilere müzik ziyafeti yaşatacak olan Çınare Melikzade'nin konserine tüm sanatseverleri davet etti. Bu yıl 18'inci kez sanatseverlere kapılarını açan ve dünyaca ünlü isimleri İçel'de ağırlayan 18. İçel Uluslararası Müzik Festivali'ne destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Yılmaz, organizasyonda emeği geçen festival yönetimini de tebrik etti. Kültür ve sanat alanında yapılan her türlü çalışmanın yanında olacaklarını ifade eden Yılmaz; “Bir kentin gelişmesinde sanat ve kültür çok önemli bir unsurdur. Bugüne kadar başarıyla çalışmalarını sürdüren İçel Uluslararası Müzik Festivali de kentimizin ulusal ve uluslararası tanıtımına büyük katkılar sunmaktadır. Bu festivale destek vermekten onur duymaktayız” dedi.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.