Bar Refaeli, Antalya'da Podyuma Çıkacak

Antalya'da düzenlenecek organizasyonda podyuma çıkacak Bar Refaeli'ye, Türk mankenler Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy eşlik edecek.

Antalya'da düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show organizasyonunda ünlü model Bar Refaeli podyuma çıkacak.

Dosso Dossi Fashion Show organizasyonundan yapılan açıklamaya göre, 12 Haziran'da düzenlenecek defilede, ünlü model Bar Refaeli baş manken olarak podyumda yer alacak.

Refaeli'ye Türk mankenler Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy eşlik edecek.

Kadın, erkek, çocuk ve ayakkabı olmak üzere dört ayrı kategoride gerçekleştirilecek defile, ürün çeşitliliği anlamında şu ana kadar yapılan "en büyük şov" unvanına sahip olacak. Podyumda ise yerli ve yabancı yaklaşık 100 manken görev alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dosso Dossi Holding üst yöneticisi Hikmet Eraslan, Antalya Expo Center'da gerçekleştirilecek defile için özel podyum hazırlanacağını belirtti.

Antalya'da 11-16 Haziran'da 30 ülkeden yaklaşık 5 bin kişiyi ağırlayacaklarını belirten Eraslan, şu ifadeleri kullandı:

"Bar Refaeli ile yine dünyanın dikkatini Antalya'ya çekeceğiz. Aralarında Şıkel ve Ulusoy'un da olduğu pek çok ünlü mankenimiz podyumda yürüyecek. Gerek ürün kategorisi gerekse ürün adedi ve manken sayısı itibarıyla en büyük şovumuzu gerçekleştireceğiz. Şovumuz kadar hazırlayacağımız özel podyum da uzun süre konuşulacak."

Kaynak: AA

Bu haber AA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.