Cem Yılmaz: Yıllık kazancım 1-2 milyon $

Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde konuşan Cem Yılmaz, ‘Siz parayı alana kadar bin kere düşünüyorsunuz, ben aldıktan sonra” diyerek ekledi: İyi performans sergilemezsem, kazandığımı iade ederim.

Cem Yılmaz: Yıllık kazancım 1-2 milyon $
Cem Yılmaz, Swissotel'de gerçekleşen, Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde sahneye çıktı. Konukları gülmekten kırıp geçiren komedyenin paylaşımlarından bazıları şöyle:

Evde Baby TV izliyorum. Sizin çocuklar yaptığınız işten dolayı doları düşünüyor olabilir ama bizde durum farklı. Ben 'Acaba oğluma ne kadar olumlu şey yüklerim?' derken, bizimki daha ne kadar çok Playstation oynarım derdinde. Bazen çocuklar anneye çekebiliyor. Bir gün iş görüşmesindeyim, Kemal evde. Telefonuma mesaj geldi, 1'inci level indi, 2'nci level indi, 6'ncı level'e geldik diye. Oyunun hepsini indirmiş. Bana 6 bin TL'ye mal oldu.

Alışveriş zirvesinde sahneye çıkan bir komedyen olarak olaya bakış açım; para ne zaman gelecek, stopaj size mi ait? Çünkü benim konumum bu. Bende düşünme para yattıktan sonra başlıyor ama siz parayı alana kadar bin kere düşünüyorsunuz. Ben iyi performans sergilemediğim gösterilerde aldığım parayı iade ederim.

Bizim işin size göre daha çileli, acıklı yönü var. Ömrün para ediyor böyle. Burada ölsem sırf bu para için.
Bugün siz 'Dolar kaç olur?' diye düşünürken, ben yola böyle çıkmadım, benim filmler kıçını kurtaracak mı diye düşündüm. Hepsini mikro ekonomi düzeyinde tasarladım.

'YILLIK KAZANCIM 1-2 MİLYON DOLAR'

CEM Yılmaz, Yılmaz Erdoğan'ın filmi 'Organize İşler: Sazan Sarmalı'nı vizyondaki ikinci haftasında Netflix'e satmasıyla ilgili de konuştu. Netflix'in bir bilmece olduğunu söyleyen Yılmaz, 'Marka resmen bir bombardıman yapıyor adının anılması için. Bana bu işin altında bir şey var gibi geliyor. Ona para ver, buralara dağıt, bana pek inandırıcı gelmiyor. Ben almadım, almam da ama alırsam fikrim değişir mi, evet değişir' dedi. Yılmaz, salondan gelen bir soru üzerine ne kadar kazandığını da açıkladı: 'Geçmiş yıllara gidersen 500 bin derim ama şimdi yılda 1 ya da 2 milyon dolar kazanıyorum.'