Demet Şener'in yeni aşkı Cenk Küpeli

Geçtiğimiz haftalarda eski basketbolcu İbrahim Kutluay'dan 3 milyon lira tazminat alıp boşanan Demet Şener, yeni aşkıyla el ele yakalandı.

Demet Şener'in yeni aşkı Cenk Küpeli
Eski manken Demet Şener, geçtiğimiz haftalarda yıllardır süren boşanma davasını sonuçlandırmıştı. Eski basketbolcu İbrahim Kutluay'dan 3 milyon lira tazminat alıp boşanan Demet Şener, yeni aşkıyla el ele yakalandı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Demet Şener, gorüntülendiği kişinin sevgilisi olduğunu doğruladı. 'Çok yeni, çok aşığım' diyen Şener, sevgilisi hakkında hiçbir bilgi vermedi. Demet Şener ısrarlar üzerine yeni aşkının isminin Cenk Küpeli olduğunu açıkladı.

Demet Şener'in yeni aşkı Cenk Küpeli

Boşanmak için uzlaşmasının yeni aşkıyla alakası olmadığını söyleyen Şener, 'O süreç zaten çok uzamıştı. 2,5 yıldır sürüyordu' dedi.

Demet Şener yeni aşkı hakkında, 'Biz hiç kimseden kaçmıyoruz' ifadesini de kullandı.

Uzun boyuyla dikkat çeken Küpeli'nin eski milli basketbolcu olduğu ortaya çıktı.

Demet Şener'in yeni aşkı Cenk Küpeli

DEMET ŞENER'İN YENİ SEVGİLİSİ CENK KÜPELİ KİMDİR?

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Cenk Küpeli, New York City Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisansını tamamlayarak MBA derecesi, New York Üniversitesi'nden ise işletme yönetimi sertifikası aldı.

1985 Ankara doğumlu olan Küpeli, Tav Holding'de başladığı kariyerini Doğa Grup Genel Müdürü olarak sürdürdü. Eski milli basketbolculardan Cenk Küpeli, aynı zamanda Beşiktaş Kongre üyeliği ve Şişli Meslek Yüksek Okulu Mütevelli Heyeti üyesi olarak da görev yapıyor.