Serdar Ortaç'la eşi Chloe Loughnan'ın arası açıldı

Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan'ın aylardır süren ayrılığının nedeninin, Serar Ortaç'ın eşine para vermemesi olduğu söylendi.

Magazin gündemini değerlendiren sunucu Eylem İpek Şafak, Serdar Ortaç ve Eşi Chloe Loughnan'ın aylarca devam ayrılığın ekonomik nedenlere dayadığını söyledi. Serdar Ortaç'ın Chloe Loughnan'a verdiği ekonomik olanakların yetersiz olması nedeniyle, Chole'nin iş hayatı içinde aktif olmak istediğinin altını çizdi.

SORUNLAR TAM OLARAK ÇÖZÜLMEDİ

Serdar Ortaç ve Chole arasında yaşanan ayrılık süreci hakkında konuşan Eylem İpek Şafak, ' Serdar Ortaç ve eşi arasında yaşanan sorunun tam olarak çözümlenmediğini söyleyerek ' sorunu çözmüş değiller, sorun tamamen maddiyat.' ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'A DÖNDÜ

Öte yandan 2,5 aydır yurt dışında bulunduğu için boşanma iddialarını güçlendiren Chloe Loughnan dün gece İstanbul'a döndü.

NE OLMUŞTU?

Chole Loughan, yılbaşına ABD'de Serdar Ortaç'tan ayrı girmişti. Ayrılık iddialarına cevap olarak Serdar Ortaç 'Biz her gün konuşuyoruz. Ayrılmıyoruz, boşanmıyoruz. Bu haberler hep sıkıyor boşanmamızı isteyenler çıkarıyor bu haberleri ama bizim herhangi bir soru işaretimiz yok' demişti.