Berkay'ın özrü kabahatinden de beter!

Şarkıcı Berkay'ın Arda Turan ile kavgasına ilişkin davadaki 1000 TL'lik gelir beyanı tartışma yarattı. Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer de, "Müvekkilim mahkemede 1000 TL diyerek Türkiye'de düşük gelirli yaşamaya çalışan asgari ücretli insanlara ayıp olmasın diye söylemiştir." açıklamasında bulundu. Mermer'in açıklaması tepki çekti.

Berkay'ın özrü kabahatinden de beter!
Sarıyer Emirgan'daki bir eğlence mekanında Futbolcu Arda Turan ile Şarkıcı Berkay Şahin arasında çıkan kavgaya ilişkin açılan davanın ilk duruşması dün görüldü. Duruşmada aylık gelirinin bin lira olduğunu söyleyen Berkay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bizim aylık kazancımızı bilmesi gereken kurumlar biliyor. Ben sadece insanların sahip olduklarını böbürlenerek söylemelerinden dolayı orada bir rahatsızlık duydum ve kinaye yaptım. Sanık koltuğunda yargılanan birinin '300 bin Euro kazanıyorum aylık' demesine karşılık ben de bin lira kazanıyorum dedim. Bu maksatla kinaye yapılarak söylenmiş bir şeydi.

Bu açıklamaya rağmen sular durulmayınca Berkay Şahin'in avukatı bu sabah Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı.

Ayşegül Mermer, 'Berkay'ın sadece telif haklarından gelen aylık 200 bin TL'den fazla geliri var. Müvekkilim mahkemede 1000 TL diyerek Türkiye'de düşük gelirli yaşamaya çalışan asgari ücretli insanlara ayıp olmasın diye söylemiştir.' açıklamasında bulundu.

Berkay'ın avukatının ortalığı sakinleştirmek için yaptığı açıklaması ise tepki çekti.

Berkay'ın özrü kabahatinden de beter!