Şahin Kendirci ve Aleyna Tilki aşk mı yaşıyor?

Son dönemin en popüler isimlerinden Aleyna Tilki'nin, 'Müslüm' filminde rol alan Şahin Kendirci ile aşk yaşadığı iddia edildi. Her iki taraf da iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

Şahin Kendirci ve Aleyna Tilki aşk mı yaşıyor?
Ünlü popçu Aleyna Tilki ile 'Müslüm' filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci arasında aşk yaşandığı ileri sürüldü. Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci tarafından iddiaların asılsız olduğu açıklaması geldi.

'TANIŞMIYORUZ BİLE'

Kanal D'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına bağlanan ve gündemi meşgul eden iddialar hakkında açıklamalar yapan Şahin Kendirci, 'Bu haberlere sadece sustum. Çünkü ben annemin babamın yanında böyle şeyleri konuşmaktan utanırım. Bizim ailemizde böyle şeyler olmaz. Ben sizin elinizde büyüdüm zaten benim küçüklüğümü biliyorsunuz. Kendisi meslektaşımdır, yaptığı işi de beğeniyorum, saygı duyuyorum ama tanışmıyoruz bile' dedi.

Şahin Kendirci ve Aleyna Tilki aşk mı yaşıyor?

'ÇOK UTANIYORUM'

Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı iddia edilen Şahin Kendirci, açıklamalarına devam ederek 'Bu söylentiler nereden çıktı ben şaşırdım yani. Sosyal medyadan yazıyorlar 'Bu gerçek mi?' diye. En son size bağlanayım açıklama yapayım dedim. Bu durumlar bizim aile için yanlış durumlar. Şimdi ben konuşuyorum böyle telefonda ama annem babam yanımda çok utanıyorum.'

Şahin Kendirci ve Aleyna Tilki aşk mı yaşıyor?

ALEYNA TİLKİ CEPHESİNDEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Şahin Kendirci tarafından yalanlanan konu ile ilgili Aleyna Tilki tarafından da açıklama geldi. Genç popçunun menajerlik ajansı Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci'nin aşk yaşadığı iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkladı.