Özge Ulusoy'un yeni aşkı

Ünlü manken Özge Ulusoy, yeni bir aşka yelken açtı. Özge Ulusoy, Joaquim Lundholm ile aşk yaşadığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilan etti.

Özge Ulusoy'un yeni aşkı
En son İş adamı Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü manken Özge Ulusoy, yeni bir aşka adım attı. Özge Ulusoy, Joaquim Lundholm ile aşk yaşadığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilan etti. Ulusoy, Londra'da yaşayan yatırım bankacısı olan Joaquim Lundholm'la yaşadığı aşkı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla işte böyle duyurdu.

FOTOĞRAFA YORUM YAĞDI

Fotoğrafın sosyal medyada yayınlanmasının ardından güzel mankenin hayranlarından yorum yağdı. Bazı kullanıcılar Ulusoy'un yeni sevgilisi Joaquim Lundholm'a tam not verirken bazıları da Ulusoy'un Hacı Sabancı ile daha çok yakıştığını belirten yorumlar yaptı.

Özge Ulusoy'un yeni aşkı

BİR MESAJ BİTİRMİŞTİ

6 Yıllık bir ilişki yaşayan Hacı Sabancı - Özge Ulusoy çifti ayrıldıktan sonra ünlü iş adamı bir açıklama yapmış, ilişkilerini Özge Ulusoy'un telefonunda kendisiyle ve annesiyle ilgili olumsuz mesajlar gördüğü için bitirdiğini açıklamıştı.