İstanbul’da Shakira rüzgarı

Latin müziğinin önemli ismi Kolombiyalı şarkıcı Shakira, ‘El Dorado’ isimli dünya turnesi kapsamında Vodafone Park'ta sahne aldı. Yaklaşık 30 bin kişinin izlediği konserine Shakira Türkçe olarak "Merhaba Türkiye" diyerek başladı. Ünlü şarkıcı 'Wolf' isimli şarkısı sonrası "Sizi tekrar gördüğüm için çok mutluyum. Bir kez daha harika bir gece geçireceğiz. İyi eğlenceler" dedi.

İstanbul’da Shakira rüzgarı
12 Grammy ödülü sahibi, uluslararası süper star Shakira, BKM organizasyonuyla ikinci kez İstanbul'da Türk hayranlarıyla buluştu.

KONSERE ÜNLÜ YAĞMURU

Shakira'nın muhteşem sahne performansını izlemeye gelenler arasında Kenan Doğulu- Beren Saat, Arzu Sabancı, Hakan Sabancı, Hacı Sabancı – Nazlı Kayı, Demet Sabancı Çetindoğan, Sinan Akçıl, Ezgi Mola, Selçuk Yöntem, Seçkin – Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Aleyna Tilki, Yonca Evcimik, Deniz Akkaya, Betül Demir, Emre Karayel, Ferhat GöçerÖmür Gedik, Burcu Güneş gibi ünlü isimlerde vardı.

GÜVENLİK ÜST DÜZEYDE TUTULDU

2000'e yakın polis ve özel güvenlik görevlisi Shakira konseri için Vodafone Park'ta görev aldı. Güvenlik önlemleri üst düzeyde tutulup, stadının çevresi trafiğe kapatıldı.

İstanbul’da Shakira rüzgarı

İstanbul’da Shakira rüzgarı

İstanbul’da Shakira rüzgarı