Tuğba Ekinci ve Ali Eyüboğlu arasında ikinci raund

Söylemezsem Olmaz programında gergin anlar yaşayan Tuğba Ekinci ve Ali Eyüboğlu ikinci kez karşı karşıya geldi.

Tuğba Ekinci ve Ali Eyüboğlu arasında ikinci raund
Son röportajında 'Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez' diyen Tuğba Ekinci, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefon bağlantısıyla katılmıştı. Ekinci'ye program yorumcularından Ali Eyüboğlu arasında gergin anlar yaşanmıştı.

İbo Show'a katıldığı dönemde İbrahim Tatlıses ile arasındaki diyaloğu hatırlatan Ekinci, şov programı olduğu için diyalogların format gereği olduğunu söylemişti. Eyüboğlu ise format iddiasına tepki göstererek  'Bir siz akıllısınız. Hepimiz gerizekalıyız' demişti. İkili arasındaki gerginlik bugün de devam etti.

Format iddiasının arkasında duran Ekinci, “Ali Bey siz evli değiliz diye, bekar kaldık diye bu konuşma şeklini nasıl düzelteceğiz” diye sordu. Bu soruya sinirlenen Eyüboğlu da “Terbiye sınırlarını öyle bir aşıyorsun ki” diyerek Ekinci'ye İbrahim Tatlıses'le olan telefon diyaloğunun da format içinde olup olmadığını sordu.

Ekinci, “Tiyatral bir durumdur. Biz orada şov yapıyoruz” derken Eyüboğlu ise 'Eğer bu numara ise düyanın en büyük sahtekarlığı bu. Milyonları kandırıyorsunuz. Ben artık muhattap olmak istemiyorum' karşılığını verdi.