Gökhan Keser fena yakalandı

Ünlü oyuncu Gökhan Keser, 2013 Türkiye güzeli sevgilisi Rüveyda Öksüz'ü, başka bir Türkiye güzeliyle aldattı.

Gökhan Keser fena yakalandı
Eski Türkiye güzeli, oyuncu Rüveyda Öksüz ile şarkıcı Gökhan Keser'in birlikteliği sona erdi. Ayrılık nedeninin üçüncü kişi olduğu ve Keser'in, sevgilisi Öksüz'ü eski bir Türkiye güzeliyle aldattığı iddia edildi.

2013'TE TÜRKİYE GÜZELİ OLMUŞTU

Adını 2013 senesinde Miss Turkey yarışmasında aldığı birincilik derecesiyle duyuran Rüveyda Öksüz, daha sonra Endonezya'nın Bali Adası'ndaki Nusa Dua Kongre Sarayı'nda düzenlenen Dünya Güzellik Yarışması'na katılmıştı. Rüveyda Öksüz, dereceye giremeden döndüğü Türkiye'de oyunculuk sektörüne girmişti.

Gökhan Keser fena yakalandı

'GÖKHAN KESER GÖNLÜNÜ BAŞKA BİR GÜZELE KAPTIRDI' İDDİASI

Şarkıcı Gökhan Keser, uzun süredir Miss Turkey 2013 birincisi Rüveyda Öksüz ile birliktelik yaşıyordu. İkilinin ayrılık haberi magazin gündemine bomba etkisi yarattı.

Oyuncu ve model Rüveyda Öksüz'ün, Gökhan Keser'le nikah masasına oturmak isteyince ikilinin arasında iplerin koptuğu konuşuluyordu. Sözcü'de yer alan habere göre; ayrılık sonrası flaş bir iddia gündeme geldi. Ayrılığın asıl nedeninin Gökhan Keser'in kalbini başka bir güzele kaptırması olduğu öne sürüldü. Gökhan Keser'in kendisini aldattığını öğrenen eski Türkiye güzeli Rüveyda Öksüz, ünlü şarkıcı ile yollarını ayrılma kararı aldı. Gökhan Keser'in yeni sevgilisinin de eski bir Türkiye güzeli olduğu belirtildi.