Ali Eyüboğlu’ndan PuCCa'ya tepki

Söylemezsem Olmaz yorumcularından Ali Eyüboğlu, iki kadının kavga ettiği görüntülerle ilgili tweet atan PuCCa'ya tepki gösterdi: Gerçek yüzü ortaya çıktı.

Ali Eyüboğlu’ndan PuCCa'ya tepki
Geçen sene İstanbul Esenyurt'ta çekilen iki kadının kavgası sosyal medyada yeniden gündem oldu. Videonun Söylemezsem Olmaz programında ekrana gelmesi ardından programın yorumcularından Ali Eyüboğlu'ndan farklı bir eleştiri geldi.

Blogger olarak ünlü olduktan sonra köşe yazarı olan PuCCa'nın video ile ilgili attığı “O siyah şeyin altına beyaz don giymek nedir yaaaaa? Sinirlerim bozuldu” tweetini hatırlatan Eyüboğlu, 'Bu olaydan çok ben PuCCa'nın yazdığını önemsedim. Nasıl öyle görebilirsin? Nasıl öyle bakabilirsin? Sen orada nasıl iç çamaşırına bakarsın?' dedi.  Eyüboğlu, benzer olayların insanların gerçek yüzünü ortaya çıkardığını söyledi. 

Programın bir diğer yorumcusu Bircan İpek ise atılan tweetin bir kadın için utanç verici olduğunu söyleyerek 'Kavganın yerine iç çamaşırını konuşuyorsa bunu normal görüyor. İç çamaşırı onun için anormal. Ne kadar saçma. Bu insanları bir de ağırlığı vardı. Yazdıklarını okuyorduk. PuCCa zaten kendi hayatını yazmış ve hayatı boyunca zengin koca avına çıkmış bir kadın' dedi.