Ali Eyüboğlu'ndan Ali İhsan Varol açıklaması

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Ali Eyüboğlu, Ali İhsan Varol'un eşine şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberlere şaşırmadığını söyledi.

Ali Eyüboğlu'ndan Ali İhsan Varol açıklaması
Kelime Oyunu adlı yarışma programıyla tanınan sunucu Ali İhsan Varol, eşine şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelmişti.

Kamuoyunca şaşkınlık yaratan haberle ilgili Ali Eyüboğlu'ndan ezber bozan bir değerlendirme geldi. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında konuşan Eyüboğlu, habere şaşırmadığını söyledi.

Eyüboğlu, “Kendini vitrinde farklı sunan arka planda ise başka olan çok insan tanıdığım için Ali İhsan Varol'un eşine darp yaptığı haberine çok şaşırmadım. Şov dünyasında bunlar oluyor. Rol model alınan insanların arka planında kötü insanlar çıkabiliyor.” ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU? 

'Kelime Oyunu' isimli yarışma programının sunucusu Ali İhsan Varol hakkında eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla 3.5 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlamıştı.

Çıkan haberler ardından açıklama yapan Varol, ''Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar' ifadelerini kullanmıştı.