Sabah yazarından Ajda Pekkan'a teşekkür

Sabah gazetesi yazarlarından Hilal Kaplan, devletin yanında olduğu için Ajda Pekkan'a teşekkür etti.

Sabah yazarından Ajda Pekkan'a teşekkür
Sabah gazetesine konuşan Ajda Pekkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan övgü dolu sözlerle bahsetmişti.

'Sizce Erdoğan nasıl bir lider?' sorusuna cevap veren Ajda Pekkan, 'Bir insan olarak kendisine baktığım zaman son derece mütevazı ve samimi bir insan görüyorum. Dünyadaki haksızlıklara karşı da en yüksek sesi Cumhurbaşkanımız çıkarıyor. Her zaman mağdurun ve mazlumun yanında olan bir lider.' cevabını vermişti.

Bu röportaj ardından sosyal medyada linç edilen Ajda Pekkan'a destek Hilal Kaplan'dan geldi. Kaplan bugünkü köşe yazısında şunları yazdı:

Sanatçılığın devletine sahip çıkmanın karşıtı olduğunu sananlar, ABD askerlerine özel konserler veren ve ziyaretler yapan Beyonce, Jay-Z, Gary Sinise, Mark Wahlberg gibi isimlerden habersiz midir? Ya da bir siyasi lideri desteklemenin sanatla çeliştiğini sananlar Obama kampanyasına bağışta bulunan Tom Hanks veya George Clooney'i aktör, Steven Spielberg'i yönetmen, Gwen Stefani'yi şarkıcıdan mı saymıyorlar? Bilakis, onların her filmine gitmek, konserine koşmak için can atarlar. Ancak iş kendi ülkelerine gelince, tüm diğer değerlerimiz için olduğu gibi burun kıvırmaya çalışırlar.

Sanatçı olmak, toplumun her kesiminin hayatında iz bırakmak kadar, onların iyiliğini gözetmek ve bu uğurda çalışmak da demektir. Ajda Pekkan da bu niyetle devletinin yanında olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Teşekkürler Süperstar...

Sabah yazarından Ajda Pekkan'a teşekkürAjda Pekkan: Cumhurbaşkanımız mağdurun yanında Sabah yazarından Ajda Pekkan'a teşekkürAjda Pekkan'ı sosyal medyada linç ettiler